Skip links

Riešenia pre HORECA prevádzky

Hotely, reštaurácie a kaviarne sú našimi najčastejšími zákazníkmi.

Okrem samotného faktu, že je v týchto prevádzkach nutné riešiť Dezinsekciu a Deratizáciu priestorov hlavne pre bezpečie klientov a zamestnancov, tak HORECA prevádzky spadajú pod systém kritických bodov HACCP – Hazard Analysis and Critical Control Points

V prevádzkach spadajúcich pod HACCP je potrebné vykonávať DDD činnosť (minimálne Deratizácia) na pravidelnej minimálne kvartálnej báze (4x/Rok), v niektorých prípadoch až mesačnej periodicite (12/Rok).

Rýchla rota Bratislava vykonáva služby regulácie živočíšnych škodcov (deratizácia, dezinsekcia, dezinfekcia priestorov) podľa štandardov HACCP. 

Pre HORECA segment (Hotely, Reštaruácie, Kaviarne, ale aj jedálne, bufety, stánky s občerstvením, predajne a pod.) ponúkame viaceré balíčky našej starostlivosti.

Ako náš pravidelný klient získate zvýhodnené ceny na všetky naše služby!

Pre HORECA prevádzky zabezpečujeme

Základný deratizačný balíček pre GASTRO prevádzku

Pravidelná, preventívna deratizácia priestorov

Administratívne úkony:

Nahlásenie zásahu na RUVZ, kompletná dokumentácia = príprava deratizačného plánu, protokol o výkone zásahu aj s odporúčaním, Zmluva o výkone Deratizácie

Odbornú prácu našich profesionálnych zamestnancov:

Obhliadka priestorov, samotný DDD – Deratizačný zásah, monitoring, výmena nástrah, odporúčanie a pod.

Materiál:

Deratizačné staničky, živolovné pasce, lepové, klepové, poprípade ďalšie nástrahy. a pod.

Periodicita:

Každé 3 mesiace

Cena: už od 49€/zásah (v závislosti od veľkosti prevádzky a náročnosti)

Pre HORECA prevádzky zabezpečujeme

DDD na kľúč pre GASTRO prevádzku

Pravidelná preventívna aj represívna deratizácia + dezinsekcia priestorov

Administratívne úkony:

Nahlásenie zásahu na RUVZ, Kompletná dokumentácia = príprava deratizačného plánu, protokol o výkone zásahu aj s odporúčaním, Zmluva o výkone DDD a pod.)

Odbornú prácu našich profesionálnych zamestnancov:

Obhliadka priestorov, samotný DDD zásah = Deratizácia + Dezinsekcia, monitoring, výmena nástrah, represívne zásahy proti lietajúcemu a lezúcemu hmyzu, likvidácia uhynutých jedincov, DDD Zásah do 24 Hod. od nahlásenia prípadu, v prípade výskytu kontrola účinnosti predošlého zásahu po 7 dňoch, odporúčanie a pod.

Materiál:

Deratizačné staničky, Ultrazvukový odpudzovač, Deratizačné nástrahy. Monitorovacie staničky na hmyz, Lapač lietajúceho hmyzu a pod. 

Periodicita:

Každý mesiac

Cena: už od 69€/zásah (v závislosti od veľkosti prevádzky a náročnosti)

Pre HORECA prevádzky zabezpečujeme

Ohnisková deratizácia priestorov

V prípade, že nie ste našim klientom, ale máte problém s neželanými hlodavcami, sa taktiež pokúsime spraviť všetko pre to, aby sme vás týchto neželaných návštevníkov zbavili a to ohniskovou a bariérovou deratizáciou. Okrem toho dostanete aj odporúčanie od našich odborníkov, ako čo možno najviac znížiť pravdepodobnosť výskytu hlodavcov do budúcnosti.

Dezinsekcia a dezinfekcia

Samozrejme, že vykonávame aj dezinsekciu priestorov a to najmä likvidáciu:

a tak isto aj dezinfekciu priestorov.

Naše výhody

Prečo to robíme najlepšie

Spoľahlivo

Spoľahlivo

Naši kvalifikovaní odborníci spravia všetko preto, aby vás zbavili problémov so škodcami profesionálne a čo najefektívnejšie.

Diskrétne

Diskrétne

Neposkytujeme informácie o zákazníkoch, môžeme prísť na neoznačenom automobile a bez pracovného obleku. Nemusíte sa báť, že sa o vašich problémoch dozvedia ľudia z vášho okolia.

Promptne

Promptne

Pracujeme 24 hodín denne a 365 dní v roku a to za štandardné ceny. Naši pracovníci sa dokážu prispôsobiť vašim časovým a iným požiadavkám.

Za férovú cenu

Za férovú cenu

Máme výhodnejšie ceny v porovnaní s mediánom na trhu a tak isto si neúčtujeme príplatky za prácu mimo štandardnú dobu (práca v noci, víkendy, sviatky). Neúčtujeme ani za dopravu v rámci celého Bratislavského kraja.

Nečakajte a obráťte sa na profesionálov!

Vďaka našej nepretržitej 24 hodinovej prevádzke sme rýchlo tam, kde treba. A to všetko bez akýchkoľvek cestovných príplatkov. Naši odborní pracovníci vyriešia váš problém so škodcami!

×

Sme aj na Whatsappe

Kliknite na kontakt nižšie a spojte sa s nami ihneď.

×
Viac info
Posunúť